SunGlasses Shop

SunGlasses Shop

Alla SunGlasses Shop solglasögon kommer direkt från leverantörerna själva. Vi har underskrivna kontrakt och licenser där vi intygar att upprätthålla märkenas värderingar genom att följa deras riktlinjer.

Vi köper aldrig våra solglasögon någon annanstans. Ibland kan vi tillhandahålla specialutgåvor och exklusiva produkter – vi har möjlighet att göra detta tack vare våra goda relationer med tillverkarna och leverantörerna. Du hittar oss även på till exempel Oakley och Ray-Bans hemsidor, där vi står listade som auktoriserade återförsäljare. Vi har dessutom en butik på gågatan i Southend-on-sea, Essex.

Samtliga varor kommer med ett eller två års garanti från tillverkaren. Vi vill gärna höra från dig och hjälper dig mer än gärna om du har fler frågor eller funderingar.

Vi är stolta över att kunna erbjuda de bästa märkesbågarna med slipade glas. 41 % av alla våra solglasögon går att beställa med slipade glas. Vi är en del av MyOptique Group och vi slipar glasen med styrka i våra labb här i England där våra erfarna och kvalificerade optiker slipar glasögon och solglasögon efter dina önskemål.

Solglasögon och glasögon med styrka är speciellt anpassade för dig och kan ta ett par veckor att slipas. Normal väntetid är cirka 1-3 veckor men kan ta upp mot 4-6 veckor under högsäsongen.

Oakley, Maui Jim, Serengeti och Bollé slipar sina egna glas och tillverkar dem i sina egna labb. Så du får glasteknologin hos de bästa solglasögonmärkena i världen med din styrka tillagd. Glas för övriga märken slipar och anpassar vi själva i våra egna labb.

• Det klassiska glasalternativet är gratis.

• Klicka helt enkelt på knappen ’Beställ med styrka’ för att beställa dina slipade glas.

• Du följer fyra enkla steg för att lägga din beställning och få solglasögonen slipade efter dina önskemål.

• Kom ihåg att ha ditt recept nära till hands.

Läs Mer

För närvarande finns inga rabattkoder eller erbjudanden för den här butiken.