Happy Socks

Happy Socks är ett svenskt framgångskoncept och finns i 70 länder över alla kontinenter. Dom finns tillgängliga i fler än 6000 butikeroch dessutom säljs varumärket i flera av världens mest prestigefyllda varuhus. Några av återförsäljarna är; Opening Ceremony, Galeries Lafayette, Selfridges, Lane Crawford, Isetan, Kitson LA och Colette. Happy Socks kan man hitta på princip vilken som helst – hipsters, affärsmän/kvinnor, barn, far-och morföräldrar… you name it. Happy Socks är skapta för människor som älskar färg. Happy Socks kommer alltid finnas där för alla som vill bringa färg till en vardaglig nödvändighet.

Kollektionen av strumpor som finns i utbudet är nästan oändlig. Med stor variation modeller och olika designer.  Med ett spektrum av färger, material, och mönster. Helt enkelt: ett par högkvalitativa strumpor för alla tillfällen, sinnesstämningar och stilar. Under 2014 expanderade Happy Socks kollektionen så att det nu även ingår underkläder och privata märkesförsäljningar.

Shoppa Happy Socks online!

Happy Socks har den stora förmånen att ta fram produkter som håller fötterna varma samtidigt som de förstärker ens personliga stil. De designade färgglada strumporna finns i flera olika mönster och färger såsom röda, rosa, blåa, gula eller randiga strumpor. Hitta vilken färg som passar dig och samtidigt kan uttrycka din personlighet på bästa sätt! Lyssna på låten Happy.

Företaget har ett brett och välsorterat utbud av färgglada strumpor, damunderkläder, boxershorts och sportstrumpor – i unika färger och mönster som passar både män, kvinnor och barn. Såväl som klassiska mönster som randiga strumpor eller prickiga strumpor. Med ett par unika strumpor sätter du din personliga prägel på din dagliga stil. Och varför inte blanda sockorna så att du kör med två olika. Se till att ditt första avtryck, intryck på ett spännande möte gör dig minnesvärd.

Butiken är helt klart spännande och frakt sker smidigt. En mycket trovärdig online butik som rabattpris verkligen rekommenderar våra besökare. Passa gärna på att ge bort en present i en av de fina presentförpackningarna. Vi tror du gillar Gift2Day om du vill skicka något fint i present. När du ska fylla din garderob är miinto en shop vi rekommenderar, vilket vi tror kommer att matcha dina nya strumpor perfekt.

Read More