eNemo

eNemo

eNemo.se är en vitvarubutik på nätet som varit aktivt i  Sverige sedan 2011. Butiken är en del av WhiteAway Group, som är ett danskt företag. I Danmark har företaget sålt vitvaror online sedan 2003. Företaget är en av de största handlarna på vitvaror och hemelektronik.

eNemo.se säljer vitvaror, VVS produkter och hushållningsapparater. Gratis frakt på alla produkter till hela Sverige. Det speciella med bolaget är deras goda relation med leverantörer. Detta innebär att eventuella reklamationer eller dylikt löser sig utan några märkbara problem.

eNemo omdöme och priser

Priserna pressas till det yttersta då försäljningen enbart sker via hemsidan. Utan fysiska butiker håller företaget nere kostnaderna rejält. Det blir svårt för dig att hitta kvalitativa vitvaror till bättre priser hos något annat företag. Är du i behov av specialbeställning eller vill ha en offert så är servicegraden otroligt hög. Du får här hjälp att få en lösning efter ditt individuella behov. Kundservice hjälper dig före, under och efter din leverans. Detta för att din upplevelse ska bli så pass bra att alla känner sig nöjda.

 

Läs Mer

För närvarande finns inga rabattkoder eller erbjudanden för den här butiken.