Ellos

Ellos är postorderföretaget som finns i alla svenskars hjärtan. Företaget har hängt med ända sedan 1947 och är etablerat i Borås. Onlinehandeln är nu vida känd och Ellos är en av de stora när det gäller damkläder, herrkläder, heminredning, elektronik, möbler. På 1980-talet etablerade sig bolaget i Norge och Finland. Efter flera olika turer av ägare är nu bolaget åter i svensk äga. Företaget ingår i Ellos Group och har två systerbolag som också är välkända. Dessa är Jotex och Stayhard. Företaget finns nu även som butik i Mall of Scandinavia i Solna, Stockholm.  Butiken har allt för alla inredningsälskare men också en hel del mode och skönhet. Trots att katalogen finns kvar så har online shopen någonting extra.

Om Ellos online

Här kan du inspireras av de senaste trenderna. Du hittar fina produkter till bra priser. Leverans sker vanligtvis inom en vecka efter det att du lagt din beställning. Om du har extra bråttom att få ditt paket levererat kan du använda Express24. Det kostar 69 kronor extra. Beställ före kl 12.00 måndag- torsdag, hela fredag och lördag samt söndag fram till kl 12.00 och du får ditt paket nästkommande vardag, (för norra Norrland och Gotland tar det ytterligare en vardag). Beställ övriga tider och du får ditt paket inom 48 timmar. Det är smidigt att shoppa i online butiken och det är inga överraskningar. Ett säkert kort på nätet där du verkligen kan känna dig trygg i ditt köp. Det är med glädje Rabattpris ger de allra bästa rekommendationer för denna butik. En trivsam och spännande upplevelse som dessutom har bra priser och ett brett och välsorterat sortiment som varje besökare har glädje av.

En liknande butik för att inspireras inom skönhet och mode online som också finns etablerad i svenska hjärtan är Halens, som vi också rekommenderar.

Läs Mer

För närvarande finns inga rabattkoder eller erbjudanden för den här butiken.