Cocoo.se

Cocoo Sweden AB – Org.nr: 556804-2203. Innehar F-skattsedel.
Cocoo.se grundades 2005 och är en svensk webbshop som inriktat sig på mode för tjejer och kvinnor. Vi säljer smycken, kläder, accessoarer, badkläder och mycket mer. Vår tanke är att erbjuda det absolut senaste av unika och snygga kläder och bijouterier som inte går att hitta varsomhelst.

VD och ägare är fransk/italienska Coco Jacoel-Robertson som dels designar egna smyckeskollektioner och som även handplockar inköpen efter sin personliga smak från mängder av olika leverantörer i olika länder. Mode är Cocos stora passion och hon följer dagligen de senaste trenderna och söker ständigt efter de mest unika produkterna på marknaden. Allt för att sortimentet alltid ska kännas spännande, hett och aktuellt!

Genom att sälja direkt till slutkund med låga omkostnader och utan mellanhänder, kan vi erbjuda varor med hög kvalitet och design till fantastiska priser. Priserna ligger mellan ca 85 kr – 345 kr och allt är nickelfritt!

Med mer än 2000 varor i lager har vi ett stort och spännande utbud och arbetar mycket med vår populära ”Limited Edition Collection” vilket innebär att vi endast fått in 1-3 exemplar av varan – allt för att man ska slippa gå runt och se ut som alla andra! 🙂

Read More

För närvarande finns inga rabattkoder eller erbjudanden för den här butiken.