Brothers

Brothers är modebutiken för män som söker senaste mode till rätt priser. I butiken hittar du enkelt och du kan välja att frakta varor till din lokala Brothers butik. På företagets online butik hittar du en avdelning som heter “The Manual”. Det har inte att göra med manualen som Nanne Bergstrand skapade för Hammarby IF, Bajen, för att gå upp i Allsvenskan. Denna manual ger dig stilguider, hur du klär dig för olika tillfällen. Här kan du också lära dig att knyta en fluga eller en slips. Här hittar du också information hur du stryker din skjorta. Även hur du ska tvätta dina jeans för att behålla färg och passform. Om du inte finner manualen helt perfekt. Här hittar du då, i en fysisk Brothers butik, möjlighet till “personal shopper”. Du får då 60 minuters gratis personlig rådgivning. Du får också tips till kläder och hur du bäst matchar kläderna för olika tillfällen.

Shoppa online hos Brothers!

Hur är det då att shoppa online hos Brothers? Här hittar du en komplett manlig garderob. I grunden hittar du här en tidlös, klassisk stil. Stilen som alltid är grundad i de senaste trenderna. Förutom de 70 fysiska butikerna som du hittar i Sverige och Finland. Finns här online butiken. Du söker lätt genom de olika varumärkena. Om du har favoriter som du är van vid. Eller så söker du klädesplagg du är ute efter. T.ex. jackor, byxor, skjortor, västar, kostymer, underkläder. En annan mycket finurlig möjlighet som finns på sajten är uppskattad. Den heter Shop by Look. Här ser du flera olika stilar. Köp hela setet. Enkelt, smidigt och suveränt. Passar män som inte vill hänga i den fysiska butiken en halv dag. Män som vill se bra ut men inte har tid eller lust att shoppa fysiskt.

Gå med i Brothers klubben

Om du är sugen, finns det möjlighet att gå med i klubben. I klubben får du fria returer och fri frakt till butik. Du får förtur till reorna. Du får också lägga upp byxor utan kostnad i butik. Som grädde på moset lägger Brothers till en bonus. Du sparar in slantar varje gång du shoppar online eller i butiken. På Folk and Supply kan du köpa till något extra, för att nå udden på din nya manliga look.

Read More

För närvarande finns inga rabattkoder eller erbjudanden för den här butiken.