Banggood.com

Banggood.com grundades 2006, som specialiserat sig på mjukvara forskning och utveckling. Med fokus på utrikeshandeln e-handel. Därifrån utvecklades till en online-återförsäljare för nästan allt du behöver för att leva och underhållande. Vi har 4 kontor, ett i Hongkong, en i Shenzhen, en i Hangzhou , och en i Yiwu.

Banggood.com hjärta är i Guangzhou det är där alla Banggood magiska händer, där hittar du vårt huvudkontor huset 1000+ anställda från kundtjänst till produktchefer . Hela teamet arbetar för att ge lågt pris, hög kvalitet och professionella tjänster till globala kunder.

Banggood.com har över 70.000 produkter inom ett brett spektrum av kategorier inklusive: Apple tillbehör, mobiltelefoner, elektronik, RC leksaker, LED-lampor, kläder, skönhet, smycken och klockor. Varje produkt vi säljer är noggrant utvalda för att erbjuda bästa kvalitet och högsta värdet. Att stanna på modet och nuvarande vi ständigt i färd med att uppdatera vårt produktutbud för att ge den senaste prylar elektronik mode och mer.

Banggood.com har fyra inköps städer: Guangzhou, Shenzhen, Hangzhou och Yiwu, för att rikta de bästa leverantörerna i Yangtze River Delta och Pearl River Delta. Våra inköp och leverantörsteam arbetar hårt för att säkerställa det mest konkurrenskraftiga priset och högsta kvalitet.

Vi hävdar att de har bäst valuta för pengarna och om du ser samma produkt någon annanstans kontakta oss och vi kommer att se om vi kan slå priset.

Banggood.com har globala leveransalternativ och vi har fri standard frakt för vissa produkter och destinationer. Om du inte omfattas av fri frakt kommer du att ha en liten fraktavgift. Med tanke på våra låga priser våra produkter är fortfarande ett fynd även med fraktavgifter.

Om du funderar på att uppgradera kan du välja olika snabba leveranssätt och få våra produkter supersnabb.

Mer om Banggood

Föregaget har lager i Guangzhou, Shenzhen, Hangzhou , Storbritannien och USA, och når upp till tio tusen kvadratmeter. Våra internationella lager är strategiskt placerade för att erbjuda snabbare leverans till våra brittiska och kunder i USA. Aktie reserver är tillräckliga för att säkerställa att varorna är tillgängliga och kan levereras omgående. För att möta våra kvalitetsstandard testa alla produkter går igenom kvalitetskontroll i lagret innan de levereras.

Read More

För närvarande finns inga rabattkoder eller erbjudanden för den här butiken.